GYIK

Muszáj modellt vinnem a képzésre?

– nem, nem kötelező, de a tapasztalatok alapján jobb, hatékonyabb a tanulás, ha modellel érkezik a tanuló, hiszen minden munka folyamat teljesen szimulálja majd a szalon munkát, ahol a vendég ül velünk szemben.

A modell természetes körömmel érkezzen, vagy van lehetöség ott leszedni a körmöt, illetve a tanfolyam   végén ami felkerült megformázni, lakkozni?

– a modell érkezhet műkörömmel, és a végén is van lehetőség azt leszedni, de ez a tanulási időből megy el, tehát ajánlott úgy érkezni, hogy nincs semmilyen anyag a körmön, illetve számolni azzal, hogy a helyszínen csak akkor van lehetőség leszedni, alakítani az elkészült körmöket, amennyiben időben végzünk a tananyaggal.

Márka függetlenek a képzések?

– igen, a képzések márka függetlenek, nem kötező sem vásárolni, sem pedig azt az anyagot használni amit én.

Mit kell magaddal hozni a képzésre?

– a képzésen minden esetben van nálam asztali lámpa, csiszoló gép, UV-LED lámpa, és minden anyag és eszköz, ami kellhet, de ha a tanuló elhozza a saját eszközeit anyagait is, akkor meg tudjuk együtt vizsgálni azokat, s esetleg ki tudjuk szűrni, hogy eddig mi okozhatott neki problémát, lassulást, esetleg rossz végeredményt. Ollót, ecsetet, a szokásos eszközeidet hozd magaddal, minden más rendelkezésedre áll, ha nem akarsz cipekedni.

Hol vannak az oktatások helyileg?

– alap esetben Pesten, de egyéni megbeszélés kérdése, hogy hol tanuljunk.

A modellnek 10 köröm készül majd?

– nem, itt nem a modellnek kedveskedünk az új szettel. A modellnek a Tanuló el kell magyarázza, meg kell értetnie vele, hogy ezzel neki segít, és nem kap 10 egyforma körmöt, nem a saját ízlésének megfelelő köröm készül majd.

Van ebéd idő, illetve pihenő idő?

– igen van, ez nem koncentrációs tábor, az evés ivás fontos hogy tudjunk koncentrálni, 30 perc ebéd szünetet szoktunk beiktatni, valamint amikor kényelmes, megállunk akár dohányozni, bármire.

Kötelező vásárolni?

– nem, de van rá lehetőség. Azokat az anyagokat, eszközöket, amiket én használok, ki tudod próbálni, és amennyiben tetszik, jónak találod, van lehetőség vásárolni belőle, előzetes egyeztetés alapján.

Hogyan jelentkezhetek a tanfolyamra, mikor van szabad hely?

– a tanfolyamok menüpontban találod az elérhető oktatások típusait, s alatta az időpont foglalás gombot, árral feltüntetve. bővebb tájékoztatót erről az online foglalási rendszerről ott olvashatsz.

Kapok valamilyen tanusítványt, oklevelet a képzés végén?

– igen, az oktatások végén oklevelet adok, amelyet kérhetsz angol, magyar nyelven, vagy mindkettőn is.